Sous chef

Sous chef

Sous chef

Sous chef aanvragen

Vul ons formulier vrijblijvend in. Geef aan waarmee wij u mogen helpen. Waar mogelijk maakt ons slimme aanvraagformulier de kosten direct online inzichtelijk.

Werving & selectie voor:

  • Open vacature
  • Langdurige vervanging

Flexibel personeel inhuren

  • Eenmalig
  • Regelmatig

Ik zoek een vaste medewerker, of versterking voor langer dan drie maanden. Oeps mijn aanvraag is korter.

De vacature
Je contactgegevens
Wanneer is het event?
Het horeca personeel
Het event
Je contactgegevens
Factuuradres
Kosten

Vul het formulier in om de kosten automatisch te laten berekenen…

Dislcaimer: bedieninginhuren.nl behoud zich het recht om partijen niet aan te nemen, wanneer deze niet tijdig worden doorgegeven of niet in lijn zijn met onze richtlijnen. De betaling geschiedt pas nadat er contact met u is geweest en bedieninginhuren.nl heeft aangegeven plek te hebben in haar planning.

Personeel aanvragen

Sous chef

Heeft u dat gevoel dat u te weinig tijd heeft om personeel aan te sturen in combinatie met uw werkzaamheden in de keuken? Stop met zoeken! Wij van Bedieninginhuren.nl bieden de oplossing met de inzet van ervaren en gecertificeerde Sous chefs. Onze ervaren culinaire (sous) chefs zijn flexibel inzetbaar waar en wanneer u wilt. Met de hoge flexibiliteit die wij bieden heeft u een groot voordeel omdat u ten alle tijden een ervaren (sous) chef heeft die bepaalde taken in en rondom de keuken van u overneemt. Op deze manier heeft u wel een ervaren topper maar geen werkgeversrisico!

Heeft u moeite met het werven en selecteren van de juiste kandidaat? Wij zijn er voor de vaste invullen en flexibele aanvulling. Wij nemen zelfs de werving en selectie van u over als u wilt én u kunt ons inschakelen als u tijdelijk een ervaren Sous chef nodig heeft. Op deze manier bent u ten alle tijden verzekerd dat u uw personeelsplanning optimaal rond kan krijgen. Door ons in te schakelen heeft u én flexibiliteit over waar en wanneer u iemand nodig heeft én u heeft geen werkgeversrisico meer.

Heeft u onze medewerker niet meer nodig aan het einde van de dag? Geen probleem! De niet gewerkte uren komen niet terug in de rekening. Omdat u alleen betaalt voor de daadwerkelijk gewerkte uren bent u een stuk gunstiger uit dan bij een medewerker in vaste dienst.

Hoezo gaan wij tewerk? Wij checken altijd de referenties van ons personeel. Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak waarbij we zoveel mogelijk met ons personeel praten en werken; wij willen ons personeel leren kennen. Wij bieden hen trainingen en E-learning. Door onze persoonlijke aanpak en intensieve trainingen kunnen wij een goede inschatting van vaardigheden en ambities maken. Zodat wij weten waar onze culinaire toppers ingezet kunnen worden.

Het inhuren van een ervaren sous chef is nog nooit zo spoedig verlopen. U noteert in onze vrijblijvende offerte wat u nodig heeft en u krijgt alle kosten direct voorgerekend.